Shutters,

duurzaam en stijlvol

Houten shutters zijn als het ware verstelbare houten binnenluiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en enorm isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het prachtige, stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Shutters zijn toepasbaar in elke stijl en elk interieur.


Houtsoort

De shutters worden vervaardigd uit white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. White teak is een exotische houtsoort en afkomstig van de Solomon eilanden waar de bossen op een zeer verantwoordelijke en duurzame wijze beheerd worden (FSC gecertificeerd).

Kleuren

Shutters bestaan in heel wat gelakte en gebeitste tinten (die de houtnerf zichtbaar houden). Naast die standaardkleuren kunt u ook een eigen kleur toepassen om de shutter nog persoonlijker te maken.

Panelen en lamellen

U heeft eveneens de keuze uit verschillende lamelbreedtes en een aangepaste indeling van de panelen.

Bediening

Een houten bedieningsstaaf geeft uw shutter een landelijke uitstraling.
De silentview, waarbij de bediening onzichtbaar weggewerkt is in de zijstijl, oogt strak en modern.
Shutters die moeilijk te bereiken zijn kunnen elektrisch bediend worden met afstandsbediening.Woodblinds,

warm en persoonlijk

Woodblinds geven een warme uitstraling aan uw interieur. Door het oriƫnteren van de lamellen kunt u gaan spelen met het binnenvallend licht.
U heeft de keuze uit verschillende lamelbreedtes en houtsoorten.


Houtsoort

De meest voorkomende houtsoort is lindehout. Lindehout behoort tot de zachtste en lichtste houtsoorten en is daarom bijzonder geschikt voor het maken van stabiele woodblinds die niet kromtrekken.

Kleuren

De woodblinds zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Naast de standaardkleuren, bieden wij u de mogelijkheid om uw interieur nog een extra persoonlijke toets te geven door beroep te doen op een kleurenonderzoekslaboratorium dat andere kleuren kan ontwerpen en uitwerken in functie van uw verwachtingen.