Overgordijnen

maken uw interieur

Overgordijnen maken uw interieur. Al naargelang de gekozen stof, kleur en afwerking kunt u een aangename sfeer en gezelligheid creëren. Ons team begeleidt u doorheen het maken van deze keuzes.

Overgordijnen worden best gevoerd, waardoor uw gordijn mooier valt en uw stof beter beschermd is tegen het felle zonlicht en de hitte.

Vergeet niet dat gordijnen een serieuze bijdrage leveren tot het isoleren van de woning!


CONFECTIE

Vlaams Hoofd (dubbele plooi of vlinderplooi)

Het Vlaams hoofd is de meest gekende plooi, met deze bovenafwerking valt uw gordijn mooi volumineus en in de plooi. Het is een klassieke bovenafwerking die in elk interieur past.

Enkel gestikte plooi

Dit is een zeer eenvoudige, mooie plooi waarmee u het kleinste pakket krijgt in open stand. De enkele plooi komt vaak voor in moderne en strakke woningen.

Kop corbi en kop Wave

Dit zijn 2 bovenafwerkingen zonder ingestikte plooien. De koppen maken een golfbeweging waardoor uw stof mooi in plooien valt. Deze koppen geven uw gordijn een moderne look.

Zeilringen

De ingeslagen zeilringen schuiven over een roede en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij hoge gordijnen kan dit stroef verlopen.BEDIENING manueel

Rail

Een rail kan zowel aan het plafond als aan de wand gemonteerd worden.

Roede

Een decoratieve roede bestaat in alle kleuren en stijlen. Meestal wordt een roede aan de wand gemonteerd.


BEDIENING elektrisch

Rail

Een elektrische rail zorgt voor gemak en comfort.
Deze rails kunnen zowel met afstandsbediening als
met schakelaar bediend worden. Ze kunnen eveneens aangesloten worden op uw domoticasysteem. U kunt de gordijnen individueel of in groep sturen.

U heeft de mogelijkheid om de systemen zo te programmeren dat uw gordijnen automatisch dicht gaan, zelfs bij afwezigheid.